Saltar al contenido

Centre de día Trinitat Vella – Barcelona

El Centre de Dia Trinitat Vella és un centre públic que depèn del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Des del novembre del 2011, Suara Cooperativa gestiona l’equipament. El Centre de Dia Trinitat Vella som un centre obert i flexible on donem una atenció integral i personalitzada a la gent gran, treballant tots els aspectes necessaris per millorar la seva qualitat de vida.

Amb una ubicació immillorable a Barcelona, al carrer de la Madriguera, 38, el Centre de Dia Trinitat Vella està dissenyat per a la comoditat i la seguretat de les persones grans. A més, disposa d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, amb això es vol garantir que tothom pugui gaudir dels seus serveis, independentment de les seves limitacions físiques.

El Centre de Dia Trinitat Vella ofereix una atenció integral a les persones grans que inclou serveis com ara: activitats recreatives, tallers de manualitats, teràpies ocupacionals, servei de fisioteràpia, servei de podologia, entre altres. A més, el centre també ofereix serveis d’atenció personalitzada i assistència sanitària, amb professionals qualificats que garanteixen el benestar dels seus usuaris.

Els clients del Centre de Dia Trinitat Vella han valorat la seva experiència amb una puntuació de 4,9 sobre 5, el que demostra la qualitat i l’excel·lència dels seus serveis. Així mateix, també destaquen la seva atenció personalitzada i la professionalitat del seu personal.

El Centre de Dia Trinitat Vella té uns estàndards elevats en l’atenció i el benestar de les persones grans. Totes les instal·lacions estan dissenyades per a la seva comoditat i seguretat, amb això, es busca oferir una estada còmoda i agradable. A més, el centre ofereix un ampli ventall de serveis adaptats a les necessitats de cada usuari, amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida i promoure la seva autonomia.

Si estàs buscant un centre de dia per a les persones grans amb una atenció personalitzada i professional, el Centre de Dia Trinitat Vella és la millor opció a Barcelona. Contacta amb ells a través del seu telèfon 670 31 61 47 o visita la seva pàgina web https://centredediatrinitatvella.wordpress.com/ per obtenir més informació i reservar la teva plaça avui mateix. El benestar i la salut de les persones grans és la seva prioritat número u.

Llamar a Centre de día Trinitat Vella

Dirección: C/ de la Madriguera, 38, 08033 Barcelona
Teléfono: 670 31 61 47
Página web: wordpress.com
Especialidades: Atención a personas mayores
Datos a tener en cuenta: Tiene acceso para sillas de ruedas, Dispone de aseo adaptado para discapacitados, Tiene asientos adaptados para discapacitados
Opiniones: Esta empresa tiene más de 8 valoraciones según Google My Business
Plus Code: C5XR+VH Barcelona

Centre de día Trinitat Vella - Barcelona

Concacta con Centre de día Trinitat Vella

Puedes contactar fácilmente a través del teléfono o correo electrónico para obtener más información sobre Centre de día Trinitat Vella – Barcelona.

Horario de Centre de día Trinitat Vella

    A consultar

Centros Relacionados Cercanos: