Saltar al contenido

Residencia y Centro de día Ses Garrigues d’Amunt – Joan XXIII – Pla de Mallorca

El Servei de Residencia «Ses Garrigues d’Amunt», és un servei d’acolliment residencial i assistència integral que ofereix prestacions d’allotjament, manutenció, higiene, atenció i recolzament per les activitats de la vida diària. Situat al Polígon 9, parcel·la 215, 07140 Sencelles, a les Illes Balears, aquest centre de dia és una opció ideal per a aquelles persones que necessiten assistència diària i una residència permanent.

La residència té una capacitat per a un total de 90 persones, oferint habitacions individuals o dobles, totes elles totalment equipades per garantir el confort dels residents. A més a més, el centre de dia disposa d’una amplia sala d’estar, una sala de televisió, una biblioteca i una sala d’activitats, per a què els residents puguin gaudir d’un ambient agradable i còmode durant la seva estada.

Una de les grans avantatges que ofereix la Residència i Centre de Dia Ses Garrigues d’Amunt – Joan XXIII és la seva accessibilitat. Disposa d’un accés per a persones amb mobilitat reduïda, així com d’un aparcament adaptat per a discapacitats, per a que els residents puguin desplaçar-se amb total comoditat.

El centre asistencial de dia ofereix una gran varietat de serveis per garantir que els residents puguin viure amb la màxima qualitat de vida possible. A més a més de l’allotjament i la manutenció, el centre també ofereix serveis d’higiene personal, atenció mèdica, fisioteràpia i teràpia ocupacional, així com activitats socials i culturals per a fomentar la participació i l’entreteniment dels residents.

Aquesta excel·lent oferta de serveis ha estat valorada per un total de 6 clients, que han donat una nota mitjana de 4,7 sobre 5. Això demostra la gran satisfacció dels residents i les seves famílies amb els serveis que ofereix la residència.

Finalmente, la Residència i Centre de Dia Ses Garrigues d’Amunt – Joan XXIII és una opció ideal per a aquelles persones que necessiten assistència diària i una residència permanent a les Illes Balears. Amb la seva gran oferta de serveis i la seva excel·lent ubicació, aquest centre de dia és una opció perfecta per a aquelles persones que busquen la màxima qualitat de vida. No ho dubti més i contacti amb ells a través de la seva pàgina web https://www.patronatjoan23.org/residencia-i-centre-de-dia-ses-garrigues-damunt/, estaran encantats d’oferir-li tota la informació que necessiti.

Llamar a Residencia y Centro de día Ses Garrigues d’Amunt – Joan XXIII

Dirección: Polígon 9, parcel·la 215, 07140 Sencelles, Balearic Islands
Teléfono: 971 62 22 82
Página web: patronatjoan23.org
Especialidades: Centro asistencial de día
Datos a tener en cuenta: Tiene acceso para sillas de ruedas, Tiene aparcamiento adaptado para discapacitados
Opiniones: Esta empresa tiene más de 6 valoraciones según Google My Business
Plus Code: JRXQ+QX Sancellas

Residencia y Centro de día Ses Garrigues d'Amunt – Joan XXIII - Pla de Mallorca

Concacta con Residencia y Centro de día Ses Garrigues d’Amunt – Joan XXIII

Puedes contactar fácilmente a través del teléfono o correo electrónico para obtener más información sobre Residencia y Centro de día Ses Garrigues d’Amunt – Joan XXIII – Pla de Mallorca.

Horario de Residencia y Centro de día Ses Garrigues d’Amunt – Joan XXIII

    A consultar

Centros Relacionados Cercanos: