Saltar al contenido

CENTRE DE día MUNICIPAL PER A PERSONES MAJORS DEPENDENTS LA PURÍSSIMA – Valencia

El Centre de Dia Municipal per a Persones Majors Dependents La Puríssima és un centre completament adaptat per a persones majors que necessiten assistència i suport en el seu dia a dia. El centre es troba situat en la C/ de l’Assagador d’Alboraia, 46020 València, Valencia, una ubicació privilegiada a la ciutat de València.

Aquest centre de dia ofereix una gran quantitat de serveis i activitats per als seus clients, com ara activitats físiques, tallers de manualitats, jocs de taula i molts altres. A més, el centre té en compte la importància de mantenir una dieta saludable, per això s’ofereixen menjars nutritius i ben equilibrats.

El centre està totalment adaptat per a persones amb discapacitats, amb accessibilitat per a cadires de rodes i altres ajudes de mobilitat. Així mateix, el centre compta amb un equip de professionals altament qualificats que s’encarreguen de proporcionar l’atenció i el suport necessaris als clients.

Les persones que han utilitzat els serveis d’aquest centre de dia han valorat l’experiència amb una puntuació de 4,4 sobre 5, demostrant així la satisfacció dels clients amb el servei ofert. A més, el centre ofereix una línia telefònica per a qualsevol consulta o petició d’informació, amb el número 962 08 26 65.

El Centre de Dia Municipal per a Persones Majors Dependents La Puríssima és una opció excel·lent per a aquelles persones que necessiten assistència i suport en el seu dia a dia, així com per als seus familiars que busquen un lloc segur i còmode on els seus éssers estimats puguin gaudir d’un ambient agradable i acollidor.

Si estàs buscant un centre de dia que ofereixi una gran varietat de serveis i activitats per als seus clients, amb un personal altament qualificat i una ubicació excel·lent a la ciutat de València, el Centre de Dia Municipal per a Persones Majors Dependents La Puríssima és la millor opció per a tu.

No dubtis en contactar amb el centre a través de la seva pàgina web, on podràs trobar tota la informació necessària per a conèixer el centre a fons i decidir si és la millor opció per a tu o per als teus familiars. Visita https://www.valencia.es/-/infociudad-centre-de-dia-municipal-per-a-persones-majors-dependents-la-pur%C3%8Dssima per obtenir més informació i posar-te en contacte amb els professionals del Centre de Dia Municipal per a Persones Majors Dependents La Puríssima.

Llamar a CENTRE DE día MUNICIPAL PER A PERSONES MAJORS DEPENDENTS LA PURÍSSIMA

Dirección: C/ de l’Assagador d’Alboraia, 46020 València, Valencia
Teléfono: 962 08 26 65
Página web: valencia.es
Especialidades: Escuela
Datos a tener en cuenta: Tiene acceso para sillas de ruedas
Opiniones: Esta empresa tiene más de 8 valoraciones según Google My Business
Plus Code: FJQP+QV Valencia

CENTRE DE día MUNICIPAL PER A PERSONES MAJORS DEPENDENTS LA PURÍSSIMA - Valencia

Concacta con CENTRE DE día MUNICIPAL PER A PERSONES MAJORS DEPENDENTS LA PURÍSSIMA

Puedes contactar fácilmente a través del teléfono o correo electrónico para obtener más información sobre CENTRE DE día MUNICIPAL PER A PERSONES MAJORS DEPENDENTS LA PURÍSSIMA – Valencia.

Horario de CENTRE DE día MUNICIPAL PER A PERSONES MAJORS DEPENDENTS LA PURÍSSIMA

    A consultar

Centros Relacionados Cercanos: